preskoči na sadržaj

Osnovna škola Domovinske zahvalnosti

Login
Sada je točno...

Logo škole

Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Šk. kalendar '21./'22.

Raspored zvonjenja

Click here for more graphics and gifs!

PRIJEPODNE

1. 8:00-8:40

2. 8:45-9:25

3. 9:35-10:15

4. 10:30-11:10

5. 11:15-11:55

6. 12:00-12:40

POSLIJEPODNE

1. 14:00-14:40

2. 14:45-15:25

3. 15:35-16:15

4. 16:30-17:10

5. 17:15-17:55

6. 18:00-18:40

Knjižnica

DIGITALNI KATALOG

e-Twinning škola

e-Škola smo od 2016.

Office 365

Microsoft Showcase

Microsoft Showcase School

za 2016./2017.g. i 

2018./2019.

Mi smo ENABLE škola

DABAR

Korisno za učitelje

ncvvo

Kninska tvrđava/muzej

TZ Knin

Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 10. 2011.

Ukupno: 2003082
Ovaj mjesec: 2956
Projekt OŠDZ

Erasmus+ Logo i web

Anketa (mala)
Radujete li se početku školske godine?



Školski profili

Upisi u srednju školu

Obrazovanje

Sigurniji internet

Red Button MUP

Izdavačke kuće

 

Edutorij eŠkole

Časopisi

Portali i e-novine

net.hr

24sata.hr

Dnevnik.hr

Jutarnji list.hr

tportal.hr

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obilježeni Dani kruha
Autor: Danijel Forjan, 10. 10. 2014.

U našoj su se školi prigodno obilježili Dani kruha (klikni za fotogaleriju) posvetom kruha, peciva i jesenskih plodova te je održana i molitva u holu škole. Učenici su obilježili ovaj dan izradom prigodnih plakata te uređivanjem razrednih panoa, a neki su i sami zamijesili i ispekli svoja peciva (3.a razred).

http://os-domovinske-zahvalnosti-kn.skole.hr/upload/os-domovinske-zahvalnosti-kn/album/130/large_img_125958.jpg


http://os-domovinske-zahvalnosti-kn.skole.hr/upload/os-domovinske-zahvalnosti-kn/album/130/large_img_125931.jpg

BLAGO DANU KOJI POČNE MIRISIMA KRUHA

Blago danu koji počne mirisima kruha!
Ništa tako ne miriše, što god da se skuha.
Pekare nas tako mame od ranoga jutra.
Oduvijek je tako bilo, a bit će i sutra!

Svaki pekar pozna brašna različite vrste.
Od njega se prave čuda - da poližeš prste!
Kiflice od prhkog tijesta, pogače i pite,
mliječne ili voćne štruce, rezane na šnite.

Netko više voli krafne, netko štrukle slasne,
od najtanjih svježih kora bureke nemasne.
Po svemu se posut može šećera il' soli,
sezama il' origana, netko i to voli…

Pekari, k'o čarobnjaci, oduvijek se trude
othraniti tim umijećem i djecu i ljude.
Zato svatko neka čuje za pekarsko znanje
jer baš ono zaslužuje najveće priznanje!

Natali Šarić

http://os-domovinske-zahvalnosti-kn.skole.hr/upload/os-domovinske-zahvalnosti-kn/album/130/large_img_125922.jpg





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju