2014-06-11 08:28:10

Obilježili smo Dan škole

Povodom obilježavanja Dana škole, 10.6.2014., upriličen je prigodan program za sve učenike i roditelje. Učenici su pokazali što su pripremali cijele godine sa svojim učiteljima. Bilo je tu pjesme, plesa, glume. U voditeljskim ulogama su bili učenici 8.a razreda, Matija Erceg i Jure Radić koji su odlično odradili svoj posao.

Tom prigodom premijerno je izvedena i himna škole koju je napisao i uglazbio naš cijenjeni kolega i učitelj glazbene kulture, Mario Bavčević u pratnji dječjeg školskog zbora.

Također je na priredbi prisustvovala i gradonačelnica grada Knina, Josipa Rimac te njezin zamjenik Slaven Ivić. Ravnatelj Ivan Uzun i gradonačelnica Rimac su nagradili i najuspješnije učenike i njihove učitelje mentore koji su ostvarili iznimne uspjehe na državnim natjecanjima. Nagrađeni su učenici Mateo Dujić i Andrea Kovačević te učitelji Tomislav Bošnjak, Ljupko Čolić i Sanela Zelić-Kovačević.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo svim sudionicima priredbe bez kojih ovaj program ne bi bio tako odličan, kao i svim posjetiteljima koji su došli pogledati trud i zalaganje svih učenika i učitelja.

OSTALE SLIKE POGLEDAJTE U NAŠOJ FOTOGALERIJI


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin