2014-07-02 10:42:22

Informativni dan o projektima eTwinninga
Dana 1.7.2014.g. je u našoj školi održan informativni dan o projektima eTwinninga, na kojem su sudjelovala 52 učitelja i stručnih suradnika škole. Ugostili smo ravnateljicu OŠ Ludina Sonju Pribolšan Pongračić, Teu Režek iz Odjela za opće obrazovanje, eTwinning ambasadora Tomislava Pavlovića te učiteljicu RN iz OŠ Ludina, Ivanu Pavlović koji su nam govorili o primjerima dobre prakse i projektima u kojima su oni sudjelovali u sklopu eTwinning-a te aktualnim projektima.
 

U uvodnom dijelu Tea Režek, iz Odjela za opće obrazovanje, predstavila je programe u organizaciji Agencije za mobilnost, s naglaskom na eTwinningu.
Nakon toga, ravnateljica OŠ Ludina Sonja Pribolšan Pongračić predstavila je projekte škole, te ulogu ravnatelja u eTwinning projektima.
eTwinning ambasador Tomislav Pavlović govorio je o nagrađenim eTwinning projektima, aktivnostima učenika, te načinima uključivanja eTwinning projekata u kurikulum škole.
Na kraju je učiteljica RN OŠ Ludina Ivana Pavlović govorila o svojim iskustvima u eTwinningu, s naglaskom na aktivnosti učenika u RN.
Planirane su i nove aktivnosti, te skoro uključivanje učitelja škole u Kninu u svijet eTwinninga.

Zahvaljujemo se našim gostima na informacijama koje smo dobili te se nadamo nekoj suradnji u skoroj budućnosti :)


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin