2014-12-19 21:35:12

Završila je humanitarna akcija za pomoć beskućnicima

Danas je u 3.a vladalo veliko uzbuđenje. Humanitarna akcija koju su pokrenuli učenici danas je imala veliki finale. Naši gosti bili su djelatnici udruge Most koja se skrbi za beskućnike.

Čitav tjedan učenici naše škole donosili su hranu u konzervama, higijenske potrepštine, posteljinu, odjeću i još mnogo toga. Prošle subote na božićnom sajmu prikupljena su značajna sredstva koja su iskorištena za kupnju onog što je beskućnicima potrebno. I mi i predstavnici udruge Most ugodno smo iznenađeni količinom prikupljenog. Naši učenici pokazali su da imaju veliko srce i da mogu i znaju pomoći onima kojima je pomoć potrebna.
Na maloj svečanosti bili su roditelji koji su bili u mogućnosti doći, učenici i ravnatelj koji se zahvalio učenicima i roditeljima. Učenici i učiteljica, škola i gospođa Maja Kutlača dobili su i zahvalnice udruge Most. Pozvali su nas da ih posjetimo u njihovim prostorijama i sudjelujemo u prodajnom sajmu koji se održava svake godine u prosincu.
Moramo se zahvaliti djelatnicima Hrvatskog radija Knin na medijskoj podršci koju smo imali cijelo vrijeme i na vrijednoj donaciji. Zahvaljujemo se donatorima, našim sugrađanima, roditeljima koji su marljivo sudjelovali, pomagali i poklanjali, učiteljima, a najviše hvala djeci! Veliko hvala svima!
Nezaboravimo dvije stvari: da je divan osjećaj pomoći nekome i da je uvijek dobro vrijeme za dobra djela, ne čekajte Božić!

 


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin