2015-05-22 10:32:38

Upisi u srednju: Objavljena je publikacija za prijave i upise u srednje škole

Objavljena je publikacija "Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2015./2016. - Idemo u srednju!" u kojoj učenici mogu pronaći najvažnije informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole u školskoj godini 2015./2016., koji se provodi elektroničkim putem preko mrežne stranice: http://www.upisi.hr.

Redovno pratite obavijesti na našoj web stranici i na stranici Upisi.hr. Pročitajte brošuru koja se nalazi u nastavku članka jer se u njoj nalaze svi važni datumi koje treba pratiti, kriteriji za upise kao i sva važna pitanja i odgovori u slučaju poteškoća sa prijavama. Na školskoj web stranici nalazi se i rubrika UPISI U SREDNJU na kojoj se nalaze sve važne informacije za osmaše. Stručna služba i CARNet administrator u školi vam uvijek stoje na raspolaganju u slučaju bilo kakvih pitanja.

U publikaciji se mogu pronaći informacije o elementima i kriterijima za upis, načinima i postupcima prijava u sustav različitih kategorija kandidata, prikazima primjera bodovanja za različite obrazovne programe te dobiti uvid u mogućnosti takvog načina prijava i upisa u srednje škole, koji pruža pregled nad osobnim podacima, ocjenama i dodatnim postignućima te detaljan pregled lista poredaka sa strukturom bodova na temelju kojih je izračunat vaš plasman na svakom pojedinom prijavljenom obrazovnom programu.

Iznimno je važno kontinuirano pratiti sve informacije koje se objavljuju na mrežnoj stranici: http://www.upisi.hr, a na kojoj će biti objavljeni uvjeti i kriteriji vrednovanja upisa u obrazovne programe, svi postupci povezani uz prijave, tako i ostali ažurirani podaci, važne obavijesti i detaljne upute za rad sa sustavom.

Važno je istaknuti da u ponedjeljak, 25. svibnja počinju prijave kandidata u sustav!

U publikaciji ćete pronaći i Kalendar u koji su, poput podsjetnika, upisani svi datumi i rokovi povezani uz prijavu i upis obrazovnih programa. Publikacija se može preuzeti klikom na fotografiju u nastavku.

Izvor: Portal za škole


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin