2015-05-29 08:20:24

Poludnevni izlet petih razreda - NP Krka

Učenici 5.a, 5.b, 5.c i 5.d su, 28.5.2015.g., sa svojim razrednicama Tatjanom Jadrić, Suzanom Bukaricom, Dubravkom Kafadar i Zlatom Čupković posjetili NP Krka u sklopu poludnevnog izleta. Kao fotoreporter im se pridružio i učitelj Danijel Forjan. Polazak je bio u 8:00h.

Na samom početku našeg izleta dočekao nas je brodić s kojim smo otplovili do NP Krka gdje su učenici bili dočekani od strane djelatnika parka i animatora koji su im pripremili igre, tj. natjecanje poput potezanja konopa, skakanja u vreći. Učenici su se natjecali protiv učenika šestih razreda osnovne škole iz Skradina. Natjecanje je bilo vrlo napeto. Naša škola je osvojila 2. mjesto, ali to nam nije bilo toliko važno jer smo se svi odlično zabavili i nasmijali.

Nakon što smo malo odmorili, pojeli sendviče i sladoled, prošetali smo parkom. Bilo nam je predivno te su učenici vidjeli sve ljepote slapova i parka uopće.

U 15:00h nas je dočekao naš autobus te smo se svi zaputili svojim kućama. Svi smo bili pod dojmovima prelijepe prirode, ugodnog provoda sa svojim prijateljima na svježem zraku te su učenici zaključili kako im je ovo bio najbolji izlet ikada.

Sve ljepote ovog nacionalnog parka zabilježili smo sa našim fotoaparatima, a neizbježni su bili i nebrojeni „selfiji“ koji će nam ostati kao trag jednom lijepom provodu u prelijepom kutku Lijepe naše. Svakako preporučujemo svima koji još nisu posjetili NP Krka da ga obavezno posjete jer neće požaliti.

Sve slike sa svim bitnim dijelovima našeg ugodnog izleta možete, kao i uvijek, pronaći u našoj FOTOGALERIJI.

Danijel Forjan, učitelj informatike


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin