2015-06-10 17:16:41

Priredba povodom Dana škole i 20. obljetnice osnutka škole

Dana 10.6.2015.g. je bilo posebno veselo u našoj školi. Povodom Dana škole i 20. obljetnice osnutka škole, održan je prigodan program gdje su učenici sa svojim učiteljima/voditeljima pokazali što su pripremali sve ove godine i mjesece. Bilo je tu pjesme, plesa, glume, recitacije.

Učiteljima, roditeljima i svim djelatnicima škole se obratio ravnatelj Ivan Uzun koji je zaželio svima sretan Dan škole i 20. obljetnicu kao i ugodan provod uz pripremljeni program te sportska natjecanja koja će se održati nakon priredbe.

Školski zbor pod vodstvom Nere Đonlić Bajanić, izveli su himnu RH i školsku himnu "To je to", koju je napisao i uglazbio naš učitelj glazbene kulture, Mario Bavčević.

Svoje točke izveli su učenici sa svojim voditeljima Zdenkom Ganić, Jadrankom Dujilović Marušić, Nadom Palić, Anom Fatović Gligora, Nerom Đonlić Bajanić, Lanom Meter i Anom Banjan. Program je bio veseo i raznolik, kako i priliči ovoj velikoj obljetnici.

Našim rukometašicama koje su na državnom natjecanju osvojile odlično 3. mjesto uručeni su prigodni pokloni jer ovaj uspjeh nije prošao nezapaženo.

Posebno se zahvaljujemo učenicima, te svim učiteljicama i učiteljima razredne i predmetne nastave koji su se stvarno potrudili i pripremili jedan odličan program posebno za ovaj veliki dan. Glavna koordinatorica priredbe, bila je učiteljica hrvatskog jezika, Ana Fatović Gligora, a scenu je osmislila i ukrasila učeničkim radovima, učiteljica likovne kulture, Tatjana Jadrić.

Ove godine smo imali i jedno malo iznenađenje za svu publiku, tj. veliku premijeru: školski bend koji je sačinjavao učitelje Bibijanu Baković (glavni ženski vokal), Danijel Forjan (muški vokal), Dražen Marković (bubnjevi), Domagoj Ćaćić-Arapović (klavijature), Tvrtko Jelić (gitara) te naš psiholog Željko Tomljenović (gitara). Oni su izveli jedan mali koncert od četiri pjesme.

Nakon priredbe, na sportskom igralištu je, pod vodstvom Gabrijele Šimić, održano natjecanje učenika protiv učitelja, te učenika obje smjene i roditelja u sportovima: nogomet, skakanje u vreći, nošenje jaja na žlici i bacanje koluta. Svi su se odlično zabavili jer ovdje nije bilo bitno tko će pobijediti, već razviti odnos i zajedništvo svih prisutnih.

Da bi svi natjecatelji bili puni snage i da bi izdržali jaku vrućinu, za osvježenje su se pobrinule naše tete kuharice koje su pripremile hranu i piće te se njima također posebno zahvaljujemo.

SVIMA ŽELIMO SRETAN DAN ŠKOLE!

BUDUĆI DA JE FOTOGRAFIJA JAKO PUNO, SVE OSTALE POGLEDAJTE U NAŠOJ FOTOGALERIJI JER SMO ZABILJEŽILI BAŠ SVAKI TRENUTAK :)

FOTOGRAFIJE SA ŠKOLSKE PRIREDBE

FOTOGRAFIJE SA NATJECANJA


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin