2017-11-28 19:08:16

Večer matematike

I ove godine želimo pozvati naše učenike i njihove roditelje na Večer matematike u našu školu. Kao i svake godine, u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva održava se istovremeno u mnogim školama diljem Hrvatske, u našoj školi već peti put.

Večer matematike je skup interaktivnih radionica koje potiču izgradnju pozitivnog stava učenika prema matematici. Sudjelovanje u zabavnim aktivnostima otkriva često zaboravljenu - zabavnu stranu matematike, stvara nove ideje o tome što matematika jest i čime se bavi te dokazuje da matematičke probleme, i bez da smo svjesni vlastitog talenta, svakodnevno svi uspješno rješavamo. Zamišljena je kao niz igara u kojima sudjeluju roditelji sa svojom djecom. Iz godine u godinu broj sudionika raste, prošle godine ukupno je sudjelovalo 95000 učenika, roditelja i učitelja, u našoj školi oko 500. Pozivamo Vas da nam se i ove godine pridružite u što većem broju i kvalitetno, u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, provedete vrijeme sa svojom djecom. Večer matematike održat će se 7.12.2017. u 18.h u prostorijama naše škole.
Ove godine odlučili smo istog dana organizirati i mali humanitarni Božićni sajam na kojem će naši učenici i učitelji prodavati svoje radove i proizvode. Mali prirodnjaci ponudit će svoje prirodne proizvode: vrećice lavande, mirisne sapune i balzame od kokosa. Naći će se tu i božićne čestitke i još ponešto, ovih dana vrijedne ručice učenika razredne nastave marljivo rade da bi mogle učiniti dobro djelo u ovo predblagdansko vrijeme. Sva prikupljena sredstva bit će uplaćena Osnovnoj školi Vukovar.
Radujemo se Vašem dolasku!

Mira Radović


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin