2018-12-01 07:34:50

Obavijest: Večer matematike 2018

I ove godine želimo pozvati naše učenike i njihove roditelje na Večer matematike u našu školu. Kao i svake godine, u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva  održava se istovremeno u mnogim školama diljem Hrvatske, u našoj školi već šesti put.

Večer matematike je skup interaktivnih radionica koje potiču izgradnju pozitivnog stava učenika prema matematici. Sudjelovanje u zabavnim aktivnostima otkriva često zaboravljenu - zabavnu stranu matematike, stvara nove ideje o tome što matematika jest i čime se bavi te dokazuje da matematičke probleme, i bez da smo svjesni vlastitog talenta, svakodnevno svi uspješno rješavamo. Zamišljena je kao niz igara u kojima sudjeluju roditelji sa svojom djecom.                                                                    

Pozivamo Vas da nam se i ove godine pridružite u što većem broju i kvalitetno, u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, provedete vrijeme sa svojom djecom.

Večer matematike održat će se 6.12.2018. u 18.h u prostorijama naše škole.                                                                     

I ove godine odlučili smo istog dana organizirati i mali humanitarni Božićni sajam na kojem će naši učenici i učitelji prodavati svoje radove i proizvode Sva prikupljena sredstva bit će uplaćena na račun akcije „Korak u život“ za stipendiranje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.                                                      

Radujemo se Vašem dolasku!

Mira Radović


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin