2020-04-20 17:39:28

Obavijest za učenike - izazov

Drage učenice i učenici,

situacija u kojoj smo se svi skupa našli natjerala nas je da se iz dvorana i učionica premjestimo u naše domove. Prekinuta su vaša sportska natjecanja koja ste tako željno iščekivali i za koja ste se spremali. No, tu se ništa ne može, svi smo u istom problemu. Stoga smo mi, kao vaši učitelji, pokušali pronaći neke nove putove za zadovoljavanjem vaših sportskih potreba.

 

 

Pokrećemo serijal od 4 izazova u kojima ćete sudjelovati svi vi koji želite. Svaki izazov je vezan za obilježavanje nekog dana u godini. Uključivši se u izazove imate mogućnost osvojiti i nagrade. Nagrade će osvojiti onaj tko dobije “prolaznu ocjenu” od žirija (profesori) i najveći broj lajkova na svoj uradak.


Naravno, izazovi će se bodovati po kategorijama:


I.kategorija – učenici od I. do IV. razreda OŠ
II.kategorija – učenici od V. do VIII. razreda OŠ
III.kategorija – učenici srednjih škola


Svoje radove slati ćete u grupu Izazovi na facebook stranici Saveza školskih sportskih društava. Tamo će ih pregledati profesori i objaviti ih u grupi Izazovi.
Imat ćete otprilike dva tjedna za skupljanje lajkova, a kad izazov završi, zbrojit će se bodovi i proglasiti najbolji uradci. Sve će biti popraćeno i na našoj web stranici Saveza (skolski-sport-skz.com).

Prvi izazov vezan je za Svjetski dan plesa koji se obilježava 29. travnja svake godine pod motom „Pleši, pleši, like ti se smješi! „


Izazov počinje od sada i traje do 30.4.2020. godine.


Vaš zadatak je da sami osmislite jednu kratku plesnu točku u trajanju do jedne minute (sami ili uz pomoć svojih ukućana), snimite se kako je izvodite i pošaljete svoj uradak na grupu Izazovi.


Prihvaća se svaki uradak koji je vezan za ples u bilo kojem obliku, naravno u kućnoj radinosti.


Želimo vam puno uspjeha u radu i neka vas mašta vodi do neba.
#pleši https://www.facebook.com/groups/220840972665184/ link od grupe


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin