2012-04-24 12:44:31

Javni poziv osnovnim školama u Republici Hrvatskoj - natjecanje "Škola - prijatelji starijih: Lajkam starije"

Royalova zaklada za međugeneracijsku solidarnost raspisala je javni poziv osnovnim školama u Republici Hrvatskoj za prijave u natjecanju pod nazivom „Škola - prijatelji starijih: Lajkam starije“.

Organizator dodjeljuje do tri novčane nagrade osnovnim školama u Republici Hrvatskoj za aktivnosti usmjerene osobama treće životne dobi, koje su najbliže misiji i ciljevima Royalove zaklade za međugeneracijsku solidarnost (objavljeni na www.royal-zaklada.hr).

Pravo sudjelovanja (natjecanja) imaju sve osnovne škole na području Republike Hrvatske koje ispunjavaju zadane uvjete i kriterije Javnog poziva. Detaljnije informacije o Javnom pozivu i o Zakladi te što sve prijava treba sadržavati objavljeni su na internetskoj stranici organizatora www.royal-zaklada.hr.

Zainteresirane osnovne škole koje žele sudjelovati u natjecanju trebaju sastaviti prijavu na javni poziv, te s pripadajućom dokumentacijom poslati do 1. lipnja 2012. godine na adresu: Royalova zaklada za međugeneracijsku solidarnost, Trg Mažuranića 13, 10000 Zagreb. Organizator će o rezultatima javnog poziva obavijestiti eventualne dobitnike nagrada i javnost do 31. listopada 2012. godine.

Sve detaljnije informacije mogu se pronaći u dokumentu koji se nalazi u prilogu.


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin