2012-05-24 17:21:39

Novosti na portalu "Nikola Tesla"

Repozitorij online tečajeva za samostalno učenje na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu „Nikola Tesla“ upotpunjen je s još jednim novim online tečajem pod nazivom eXe.

eXe je aplikacija otvorenog koda namijenjena kreiranju i objavi digitalnih sadržaja na Internetu bez potrebe za poznavanjem HTML koda. Tečaj je smješten u kategoriju ICT u obrazovanju/Multimedija, a koncipiran je u obliku video priručnika.

Osim toga, obnovljen sadržaj i nekoliko postojećih online tečajeva za samostalno učenje. Radi se o online tečajevima Osnove HTML-a, Osnove CSS-a, i Kolaboracija i komunikacija putem Interneta, koji su sada osvježeni najnovijim informacijama.

Nacionalni portal za učenje na daljinu „Nikola Tesla“ sadrži repozitorij online tečajeva za samostalno učenje te digitalne obrazovne sadržaje koji se mogu koristiti kao nadopuna ili pomoć u savladavanju srednjoškolskog gradiva.  Svi obrazovni sadržaji su prezentirani multimedijski i mogu se koristiti u okviru nastave ili izvan nastave kao pomoć u učenju.

Izvor: Portal za Škole


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin