2012-07-20 13:01:26

Počele prijave za Zemlju bez granica 2012.

Devetu godinu za redom međunarodni kulturni pedagoški projekt za djecu i mlade Zemlja bez granica održati će se od 28. kolovoza do 1. rujna 2012. u Osijeku, pod nazivom Mjesto za mene. Prijave na radionice su u tijeku, a moguće se prijaviti na najviše dvije radionice. Oni koji su se prijavili putem škole ne moraju se prijavljivati putem weba.

Ovogodišnja manifestacija organizira se u suradnji sa  Hrvatskom komorom dentalne medicine Osijek i posvećuje se prevenciji karijesa i paradontnih bolesti kod djece.

Prevencija karijesa  i paradontnih bolesti je važna  za zdravlje djece i stoga su ove godine osmišljene radionice i program koji promiče redovito pranje zubi, pravilnu ishranu, kretanje, posjećivanje stomatologa. Kako bi djeci na maštovit način približili cjelokupnu temu, organizatori su osmislili lik dječaka Zube koji se zajedno sa svojim prijateljima bori protiv karijesa Krube koji ne voli prati svoje zubiće i jede nezdravo..

Na stranicama manifestacije Zemlja bez granica dostupna je online prijavnica te popis radionica i igraonica:

Igraonice Radionice za dob do 14 godina Radionice za dob iznad 14 godina Prijavnica

 

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na internetskim stranicama manifestacije na adresi http://www.zemljabezgranica.com/portal/.


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti Knin