Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport te obuhvaća razdoblje od 2014. do 2020. godine. Obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative Europske unije u području obrazovanja (opće obrazovanjevisoko obrazovanjeobrazovanje odraslih), osposobljavanja (strukovno obrazovanje i osposobljavanje), mladih sporta.

Erasmus+ usmjeren je jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana, kao i unaprjeđivanju obrazovanja, osposobljavanja te rada u području mladih i sporta. Posebno je usmjeren povezivanju obrazovanja, osposobljavanja i sektora mladih s poslovnim sektorom, te je otvoren za njihove zajedničke projekte.

Erasmus+ nudi mogućnosti međunarodne mobilnosti za pojedince te međunarodne suradnje za organizacije, među ostalim:

– provođenje razdoblja studija u inozemstvu,

– obavljanje stručne prakse,

– stručna usavršavanja i osposobljavanja,

– volontiranja

– razmjene mladih

– rad na međunarodnim projektima usmjerenima na modernizaciju i internacionalizaciju sektora obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.

Pročitajte još

Pravilnici

PRAVILNIK O RADU ŠKOLSKE KNJIŽNICE PRAVILNIK O RADU PRAVILNIK O PROVEDBI POSTUPAKA JEDNOSTAVNE NABAVE ROBA, USLUGA I RADOVA PRAVILNIK O SIGURNOJ I ODGOVORNOJ UPOTREBI INFORMACIJSKO-KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE OSNOVNE ŠKOLE DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI PRAVILNIK O...

Kućni red

PRAVILNIK O KUĆNOM REDU IZMJENE I DOPUNE PRAVILNIKA O KUĆNOM REDU - stupile na snagu 13.10.2020

Skip to content